10 reklám a múltból, amik sokkal jobbak voltak, mint a mostaniak

A 90-es évek közepén és a 2000-es évek elején rengeteg reklámot láthattunk a TV-ben. Mondhatni akkor robbantak be igazán ezek a köztudatba. Ezek a reklámok vicces és komikus videók voltak, amik tele voltak vidámsággal és addig nem tudtunk másra figyelni, míg mentek a TV-ben. Igaz, hogy évről-évre egyre jobb minőségű reklámok látnak napvilágot, viszont az emberekből már nem ugyanazt váltja ki, mint a régiek. Mai cikkünkben jó néhány régi és új reklámot hoztunk el, hogy lássátok mennyiben eltérnek egymástól.

1, A régi Blend a med reklámot, amiben egy tojáson mutatták be a fogkrém hatását, felváltotta egy sima, tubust mutató lány.

2, Emlékszel a régi Ultra mosogatószer reklámjára, ahol két csapat főzött az emberekre? Az egyik Ultrát a másik hagyományos mosogatószert használt. Azok akik utóbbit használták még este is súrolták az odaégett maradékot. Ma már nem ilyenek a mosogatószer reklámok.

3, A régi Milky Way reklámokban elmondták, hogy mennyire lágy, könnyed és finom ez a csoki, ám a mostani reklámjából már nem ez szűrhető le.

4, Régen a Mentos megvadult juhokkal mutatta be a reklámját, ma már egy félénk sráccal reklámozza a termékét.

5, A Pringles chips reklámokban viszont egy dolog örök, hogy mindig fiatalok eszik a chipset.

6, A 90-es években sokan már egyetlen képkockából tudták, hogy a Miracle Yogurt reklámja megy a TV-ben, amit búvárokkal és tanárokkal mutattak be. Ma viszont modern családokkal reklámozzák a terméküket.

7, Miután a bölcs törpék felfedték a nézőknek Alpen Gold titkát, most a gyerekek arckifejezéséből lehet leolvasni, milyen is számukra ez a csokoládé.

8, Te emlékszel még rá, hogy is né ki a Kinder Meglepetés varázslatos világa? Mára évek teltek el és az animált reklámokat családi videók váltották fel.

9, Korábban egy Nesquik-reklámban Quickie nyuszi segített a gyerekeknek. Mára ő teljesen eltűnt a reklámból, mint animált figura.

10, 1999-ben senki sem tudta, hogy a Twix bal csokija teához, míg a jobb kávéhoz való.

Ti ismeritek a régi reklámokat? Szerintetek melyik a jobb a régi vagy az új?