19 akkor és most fotó a filmcsillagokról, akik kiléptek a reflektorfényből

Hollywood csillagai nem ragyognak állandó jelleggel. Van, aki sokáig csillog, ugyanakkor vannak olyanok is, akiknek fénye viszonylag gyorsan kialszik és olyan is, aki úgy határoz, hogy a nyugodtabb élet mellett teszi le a voksát. Számos hírességet ismerünk, aki gyerek-vagy tinédzser korában lett híres, mára viszont, már eltűnt a süllyesztőben. Kinek az élet hozta így, ki pedig más munkát keresett magának.

A lényeg valójában nem is az, ki és hogyan lépett ki a reflektorfényből, hanem az, hogy megtették. Cikkünkben 16 világsztárt mutatunk, akik napjainkban már nem a színészettel foglalkoznak, így már régen nem láttuk őket. Megmutatjuk, milyenek voltak karrierjük kezdetén és hogy festenek most, hogy már az átlagemberek életét élik.

Frankie Muniz

Muniz Malcolm szerepe után rendkívül népszerű lett. Amikor a sorozat véget ért, a fiatal színész dobos lett egy rock zenekarban, sőt, még az autóversenyzést is kipróbálta.

Freddie Prinze Jr.

Tudom, mit tettél tavaly nyáron, A csaj nem jár egyedül, a Rád vagyok kattanva vagy a Scooby Doo – A nagy csapat című filmről mindenkinek ismerős Freddie neve. A színész házasságot kötött Sarah Michelle Gellarrel, azóta pedig nem állt kamera elé. Mindössze a Doktor Csont két epizódjában tűnt fel. Napjainkban leginkább szinkronszínészként dolgozik, másik szenvedélye pedig a főzés.

Kevin Jonas

Kevin Jonas a népszerű együttes, a Jonas Brothers tagja volt, de az együttes 2013-ban feloszlott, Jonas pedig eltűnt a reflektorfény elől. Ezután létrehozott egy építőipari céget, a Jonas Wernert, később pedig a Yood élelmiszer-alkalmazást.

Cameron Diaz

Sokan nem is gondolnánk, hogy Cameron neve is felkerülhet erre a listára, hiszen számtalan filmben szerepelt, amiket a televíziós csatornák még a mai napig is előszeretettel tűznek műsorra. A színésznő 2014-ben úgy határozott, hogy nyugdíjba vonul. Ehhez pedig, egyelőre tartja is magát, azóta ugyanis egyetlen filmben sem szerepelt. Diaz idén januárban, 47 évesen adott életet első kislányának, aki a Raddix Madden nevet kapta. Cameron férje ugyanis, a Good Charlotte együttes gitárosa, Benji Madden.

Jack Gleeson

Jack Gleeson A Trónok harca sorozatban játszott. A film befejeztével hátrahagyta színészi karrierjét és visszaült az iskolapadba.

Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn Spears akkor vált igazán népszerűvé, amikor 2005- ben a Zoey 101 című sorozatban szerepelt. Azonban, tizenhat éves korában teherbe esett és el kellett hagynia a műsort. Ezt követően még vidéken próbálkozott a színészettel, de tervei nem úgy alakultak, ahogy ő szerette volna.

JoJo

JoJo volt a 2000-es évek elején a királynő, amikor slágereivel a világ toplistáinak élére ugrott. Azóta négy albuma jelent meg, de ezek népszerűsége nyomába sem ért az első kettőnek.

Tobey Maguire

A Pókember filmek sikerei után Magiuire továbbra is a szórakoztatóiparban maradt, de most már a kamera másik oldalán áll, mint producer.

Raven-Symoné

A Raven-Symoné rendkívül népszerűvé vált azután, hogy a “That So Raven” című műsorban szerepelt. A Disney Channel egyik királynője volt, ám amikor a show véget ért, Simoné számára a hírnév is megszűnt. Kis szerepekben ugyan még feltűnik néhol, de ennyivel be is kell érnie.

Emily Osment

Emily a Disney műsorában, a Hannah Montana-ban szerzett hírnevet. Miután a sorozat véget ért, folytatta színészi karrierjét, de már csak kisebb szerepeket kapott, így a zeneipar felé kezdett el kacsintgatni.

Brenda Song

Brenda Songot a Zack és Cody lakosztálya című sorozat tette világhírűvé. A show végén Song folytatta színészi karrierjét, de soha nem sikerült nagyobb sikereket elérni.

Nicole Richie

Nicole Richie korábban több valóságshow-ban is szerepelt, ezeknek köszönhetően pedig, népszerű is lett. Végül úgy döntött, kilép a reflektorfényből és csakis divattervezői karrierjére összpontosít.

David Schwimmer

A Jóbarátok Ross Gellerjére mindannyian emlékszünk, sőt, nyugodtan mondhatjuk, hogy alakítása felejthetetlen marad. A sorozat befejeztével a filmiparban folytatta a munkát, de már csak kis filmekben kapott szerepet, később pedig, rendezőként próbálta ki magát.

Liv Tyler

Miután Liv reflektorfénybe került a Gyűrűk ura című filmnek köszönhetően, el is tűnt a képernyőről. Azóta nagyobb szerepet nem kapott, kisebb tévéműsorokban láthatták őt rajongói.

Cuba Gooding Jr.

Cuba Gooding Jr. volt a 90-es és a 2000-es évek elejének egyik legnépszerűbb színésze. Folytatta ugyan színészi karrierjét, de a 2010-es években csak kisebb szerepeket töltött be. Később súlyos személyes problémái voltak, amik távol tartották őt a kameráktól.

Mischa Barton

Mischa Bartont a Narancsvidék című sorozatból ismerjük, ami meghozta neki a hírnevet. A sorozat végével, Misha karrierje is végéhez ért, ugyanis később már csak apró szerepekben játszhatott.

Wesley Snipes

A Penge című, vámpíros film főszereplője, Wesley Snipes is eltűnt a reflektorfényből. 1999-ben titkolta anyagi helyzetét, sikkasztás vádjával pedig három évre börtönbe került. Onnan 2013-ban szabadult, majd újra megpróbálkozott a színészi karrierrel, de nagy sikereket már nem könyvelhetett el.

Macaulay Culkin

A Reszkessetek betörők! sztárjának karrierje szinte be is fejeződött Kevin szerepével. A producerek helyette másoknak adták a szerepeket, ő maga pedig antidepresszáns-függő lett, mert mindkét lánytestvére elhunyt, felesége elvált tőle, sőt, Culkint el is ítélték. Napjainkban DJ-ként keresi kenyerét és saját együttese is van, ami a The Pizza Underground nevet viseli.

Sarah Michelle Gellar

Buffy, a vámpírok réme, Scooby Doo és a Veronika meg akar halni című filmek, amiben Sarah-t láthattuk. 2000-ben feleségül ment Freddie Prinze Jr.-hoz, két gyermekük született és még ma is együtt vannak.