Íme 3 trükk, amivel bármelyik férfit az ujjad köré csavarhatod

A férfiak és a nők kapcsolata korántsem egyszerű dolog, hiszen sokan vallják, hogy nincs barátság férfi és nő között. Ugyanakkor legalább annyian cáfolnak rá erre a mondatra vagy tényre, ha úgy tetszik. Azt hiszem, ebben a kérdésben soha nem fogunk egyezségre jutni, ahogy abban sem, hogy létezik-e igaz szerelem vagy sem. Van, aki folyamatosan csalódik és nem is hisz már abban, hogy megtalálhatja lelki társát, de van, akinek nagy szerencséje van és rátalál arra a személyre, akivel leélheti életét. Van azonban jó néhány dolog, amiben egyet érthetünk. A nőknek annyi minden van a tarsolyában, amivel egy pasit meghódíthatnak. Egy férfit azonban nem elég elcsábítani, hanem meg is kell tartani.

De! Még mielőtt a megtartásról beszélnénk, vegyük csak górcső alá azokat a praktikákat, trükköket, amiket a hölgyek száz százalékos sikerrel alkalmazhatnak annak érdekében, hogy kiszemeltjüket az ujjuk köré csavarják. Biztosan neked is vannak bevált módszereit, de cikkünkben három olyan tippet adunk, amelyekkel bizony nem vallhatsz kudarcot.

Maradj mindig titokzatos!

Minden egyes randevú után egyre többet tudunk meg a másikról, ám nem kell mindenről azonnal lerántani a leplet. Miért kéne elárulnunk mindent magunkról már az első randevún? Mivel tartanánk fenn ezután partnerünk figyelmét? Az ismerkedés egy nagyon hosszú folyamat, nem megy egyik napról a másikra. Ne add ki magad azonnal, ne meséld el az összes gyerekkori sztorit és minden mozzanatot az életedből egészen az aktuális napig. A pasik imádják, ha egy nő titokzatos marad és képes mindennap meglepetést okozni nekik.

Csak pozitívan!

A férfiak nem szeretik, ha egy nő panaszkodik, főleg, ha állandó jelleggel szembe kell nézniük ezzel. Ha mindig csak búslakodsz és csakis negatív gondolataid vannak, amiket persze megosztasz a kiszemelteddel, akkor ne várd el tőle, hogy melletted maradjon. Nem lát mást benned, mint a szomorú, elkeseredett nőt, aki nem tud neki nyújtani semmit. A férfiak buknak a mosolyra, sőt, a cinizmust is elviselik bizonyos fokig, de egy vidám, élettel teli nőt nem hagynak futni.

Ne add magad túl könnyen!

Egy nőnek nem szabad, sőt, tilos futni egy pasi után. Természetes, hogy beszélünk vele telefonon vagy ha valamilyen fontos kérdésünk van, felhívjuk, de ez nem jelenti azt, hogy folyamatosan írogatunk neki vagy hívogatjuk. Egy férfi ezt szinte zaklatásnak veszi, úgy érzi, fojtogatják őt és csapdába ejtik. Ha azt szeretné, hogy a nő tudja merre jár és így tovább, akkor ő fogja elmondani. Egy nőnek legyen tartása és várja ki, hogy a férfi hívja fel, keresse őt. Ha igazán fontos vagy neki, akkor biztos lehetsz benne, hogy keresni fog.