Íme a valódi vonzódás 5 jele – A férfiak elárulták, mi tesz vonzóvá egy nőt

A párkapcsolatok, a szerelem és persze a vonzódás nagyon tág fogalom, hiszen mindenkinek más-más dolgok, tulajdonságoknak tetszenek meg, legyen szó nőkről vagy férfiakról. Napjainkban már sokkal könnyebb az ismerkedés, azonban, ha nincs meg az a bizonyos szikra, akkor minden hiábavaló.

Az, hogy mi vonzó egy nő vagy férfi számára, már teljesen egyedi lehet, ennek ellenére vannak olyan megfigyelhető jelek, amik arra utalnak, hogy az illető nemcsak egyetlen éjszakára szeretné partnerét. Valljuk be, manapság már egyszerű olyan párt találni, aki hűséges, szeret minket és velünk akarja leélni életét. Számod akadály és csapda van, ami beleütközünk egy-egy randevú alkalmával.

Természetesen az első benyomás rendkívül fontos, vagyis, ha a randevú nem sikerül túl jól, már ejtjük is az illetőt és keresgélünk tovább. Pedig nem feltétlenül ez a legjobb döntés, hiszen az első alkalommal mindenki ideges, feszült és bár nem mindig sikerült, de igyekszik a legjobb formáját mutatni.

A férfiak elárulták, mi vonzza őket leginkább egy nőben, mi az, ami képes megfogni őket és felkelteni érdeklődésüket a kiválasztott hölgy iránt. Íme öt jel, amit tapasztalván biztos lehetsz benne, hogy egy nő erősen vonzódik hozzád. Ezek az állítások pedig, fordítva is ugyanúgy igazak lehetnek.

Örömmel tervez és megy el veled egy-egy közös programra.

Ha a randevú végén megbeszéltek egy új találka időpontot, akkor az egyértelmű jele annak, hogy választottad nemcsak egyetlen alkalomra tervezett veled. Komolyan veszi a kettőtök kapcsolatát és újra látni szeretne téged. Egy új időpont megbeszélése bizonyítja, hogy nem akarja a véletlenre bízni a dolgokat és bármikor van rád ideje, randevúitokat be tudja illeszteni napi teendői közé vagy után. Szóval, ha a randik követik egymást és minden találkahelyen időben megjelenik, akkor biztosra veheted, hogy bizony hosszútávú tervei vannak veled.

Mindig választ kapsz neki küldött üzeneteidre.

Persze itt most nem arra gondolunk, hogy azonnal visszaír neked, hisz bármikor lehet elfoglalt, lehet olyan dolga, ami közben lehetetlen válaszolni neked. De, ha valóban érdeklődik irántad, akkor néhány órán belül biztos, hogy választ kapsz üzeneteidre. Egy-egy üzenetre való reagálás azt jelenti, hogy igenis szeretné fenntartani érdeklődésed iránta.

Örömmel mutat be a barátainak.

Ha kiszemelted minden vívódás vagy fogcsikorgatás nélkül bemutat barátainak, az ez nagyon jó jel. Természetesen, ez egy teszt is egyben, hiszen burkoltan ugyan, de barátai áldását kéri kapcsolatotokra. Van, akinek barátai családjánál is fontosabbak, ugyanis a barátok azt az oldalát is ismerik, amit rokonai talán nem. Ez az állítás abban az esetben is érvényes, ha ő maga szívesen találkozik barátaiddal és ismerkedik meg velük, akár egy-egy közös buli, nyaralás vagy csak egy beszélgetés keretein belül. Ez vonzódásának egyik legbiztosabb jele, hiszen mindenki előtt felvállal téged és veled való kapcsolatát.

Odafigyel rád

Azt mindannyian tudjuk, hogyha csak egy futó kalandba keveredünk, akkor partnerünket valójában nem érdekeljük. Ő nem fogja tőlünk megkérdezni, hogy mi foglalkoztat minket, mi az, ami iránt érdeklődünk és így tovább. Ha te éppen magadról mesélsz és azt látod, hogy partnered unja és csak bólogat, mintha érdekelné vagy tudná, miről beszélsz, akkor ez a kapcsolat valóban egy alkalomról szól. Viszont, ha látod, hogy issza a szavaidat, sőt, reagál arra, amit mondasz, akkor ez egy nagyon jó kiindulópont egy mély és tartalmas kapcsolat felé.

Nézz a szemébe, látni fogod!

Ha tekintetetek összetalálkozik mosolyog és csillog a szeme? Akkor biztos, hogy mély érzései vannak irántad. Ez a szeretet vagy szerelem, az összetartozás és vonzódás jele. Egyetlen pillantás kezdete lehet egy csodálatos párkapcsolatnak.

Ez az öt legfőbb jele annak, hogy valaki vonzódik hozzád, de ezek mellett még megemlíthetjük a segítőkészséget, az érintést és a testtartást is, amikre még pluszban figyelhetsz.

A tettekre és gesztusokra mindig nagyon oda kell figyelnünk, hisz többet árulnak el, mint a szavak. Többé te sem vesztegeted majd az idődet olyan emberekre, akik valójában nem érdemlik meg. Járj nyitott szemmel és figyeld az apró részleteket!