Michael J. Fox felesége bemutatja milyen is valójában az igaz szerelem

Mai történetünk nem a betegség elleni harcról szól, hanem olyan emberekről, akik a nehézségek ellenére is együtt maradtak és kitartottak egymás mellett. Michael J. Fox és Tracy Pollan kapcsolata szinte minden ember számára példa lehetne, ugyanis ők végig együtt maradtak annak ellenére, hogy Fox beteg. A színész, felesége nélkül nem tudott volna végigmenni az úton, nem tudta volna elviselni a fájdalmat és kellemetlenséget, amit betegsége okozott neki. Mostani posztunkban az ő történetüket meséljük el.

1, Hogy is kezdődött az egész

Michael J. Fox 1991-ben szokatlan tüneteket produkált, ami furcsa volt számára. Akkoriban a “Doc Hollywood” című filmet forgatták és hirtelen törtek rá a rángatózások. Később ez elterjedt az egész karján és vállain is. Elment egy orvoshoz, aki megállapította, hogy Parkinson-kórja van.

A színész lemondott a Spin City főszerepéről, mert a rángatózások már nagyon zavarták. Az orvosok akkor azt mondták neki, hogy 10 évig tud még színészkedni. Most viszont azt mondják, hogy Fox egy orvosi csoda. Már egyáltalán nem fél a betegségtől, ugyanis alkalmazkodtak egymáshoz.

2, A felesége lett a legnagyobb támogatója

Tracy Pollan, Fox felesége a legnehezebb időkben is kitartott férje mellett. A színész elmondta,h hogy felesége mindig is hűséges volt hozzá és erőt adott neki, hogy felvegye a kesztyűt a betegséggel. Viszont mindkettejük érdeme, hogy mind a mai napig együtt vannak.

A színész és a színész több, mint 30 éve házasok. A pár először 1985-ben találkozott egymással, a “Családi kötelékek” című sorozat forgatása során. Csak egy bizonyos idő után kezdtek el randizni és két évig jártak mielőtt 1988-ban kimondták a boldogító igent. A betegség viszont hamar rátelepedett az életükre, de úgy döntötte, hogy nem mondják el senkinek.

Fox viszont nemrég megerősítette a hírt, miszerint valóban Parkinson-kórban szenved és ez megváltoztatta a család dinamikáját.

Pollan végig mellette állt és mindig ott volt neki bármi is történt. “Számunkra természetes volt, hogy a nehézségek mellett is együtt maradunk. Az agyműtétet követő időszak is nehéz volt számukra, melyet azért vállalt be a színész, hogy enyhüljön a remegés.

Az Oprahval való interjú során így nyilatkozott a feleségéről:

“Néha mikor ránézek Tracyre, azt érzem, hogy az életünk másodpercenként szebbé válik, illetve, hogy jól döntöttem, mikor bevállaltam a műtétet.”

Michael meg van róla győződve, hogy felesége egy olyan csodálatos ember, aki megmutatja neki, hogyan viselje a betegséget méltósággal és felelősségteljesen.

Nagyon hálás a feleségének, hogy mellett áll, annak ellenére, hogy olykor nehéz vele.

3, A hosszú házasságuk mögött titok van

Mindannyiunknak vannak nehéz napjai, és egyszer megkérdezték tőlem, hogy birkózunk ezzel meg. A válasz egyszerű: Csak el kell fogadni néhány dolgot, a mi esetünkben a Parkinson-kórt.

Pollan azt mondta, hogy ugyan vannak nehéz napok a betegség miatt, de az életük 99%-át mégsem ez teszi ki.

Fox szerint meg kell találni a legjobb dolgokat az életben és azokkal kell foglalkozni.

Egyszer, amikor Fox és Pollan Oprah showjában voltak, mint sztárvendégek, Fox olyan izgatott volt családja miatt, hogy még egy kisebb fotóalbumot is bemutatott a műsor alatt. Ekkor vált világossá, hogy ez nem csupán egy hétköznapi házasság hanem lelkileg is egyek.

További boldog és szép életet kívánunk a házaspárnak, reméljük mindenki számára példaként szolgál a köztük lévő kötelék.