Mutatunk 10 világsztárt a Jóbarátokból, akire nem is emlékszel, hogy szerepelt a sorozatban

Már jó néhány éve, hogy a Jóbarátok véget ért, azonban a főszereplőkre még mindig tisztán emlékszünk. De vajon eszünkbe jutnak-e azok a sztárok, akik néhány epizód erejéig szerepeltek a sorozatban? Nos, most megmutatjuk neked, kik azok a hírességek, akikre talán már nem is emlékszünk.

Christina Applegate

Ő játszotta Rachel idegesítő, önző és buta húgát, aki több részben is feltűnt a sorozatban. Christina olyan nagyszerűen alakította Amy szerepét, hogy egy Emmy díjat is bezsebelt érte.

Brad Pitt

Brad Pitt egy olyan férfit alakított a sorozatban, akit Rachel a gimis időkben mélyen megsértett. Jennifer Aniston és Brad éppen akkor kelt egybe, amikor a karakter megjelent ebben az epizódban, így a nézők együtt láthatták a házaspárt a képernyőn. Különösen humoros ebben az részben, hogy a férfi gyűlöli Rachelt, szinte le sem áll piszkálásával a hálaadási vacsora alatt.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon Rachel másik elkényeztetett húgát, Jillt játszotta az első évadban. A két színésznő azóta szoros barátságot ápol, most pedig újra együtt játszanak a The Morning Show-ban.

George Clooney és Noah Wyle

A Vészhelyzet című sorozat két jóképű dokija a Jóbarátokban is orvos szerepben jelent meg, sőt randevúra is hívták Monicát és Rachelt.

Bruce Willis

Ross és Rachel szakítása után, Ross összejött egyik tanítványával, Elizabeth-tel, akinek édesapját, Pault Bruce Willis személyesítette meg.

Anna Faris

A sorozat egyik epizódjában kiderült, hogy Chandlernek és Monicának nem lehet gyermeke, ezért az örökbefogadás mellett döntöttek. Így került a képbe Erica, aki őket választotta ki, hogy születendő babáit a házaspár nevelje majd fel.

Ben Stiller

A második évadban játszotta Rachel indulatos pasiját, aki folyton mindenkivel kiabált, minden különösebb ok nélkül.

Paul Rudd

A színész ma már menő Marvel hős, a Hangyaember, de karrierje a Jóbarátokkal kezdődött el. Phoebe pasiját, később pedig férjét alakította és így ő lett a csapat hetedik tagja.

Cole Sprouse

Mielőtt még a Netflixes Riverdale Jugheadje lett, ő játszotta Ross kisfiát, Bent. A sorozatban egy nagyon cuki és pimasz kisgyerek szerepét kapta, aki a forgatások után egy interjúban elárulta, hogy teljesen belezúgott Jennifer Anistonba.

Te emlékszel még valakire a sorozatból, aki vendégszereplőként megjelent valamelyik epizódban?